Arhiv: Začasna prepoved ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov in vozil v RS

V sklopu ukrepov za zajezitev koronavirusa Covid -19 je Vlada izdala odlok o začasni prepovedi delovanja šol vožnje s katero je  od dne 18. marca 2020 ob 00.00 uri, prepovedala izvajanje dejavnosti. Prepoved velja do 17. maja 2020.

Vlada je izdala Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov in vozil v Republiki Sloveniji (Uradni list RS št. 27. z dne 17.3.2020. )

Vlada RS je dne 15. 4. 2020 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov in vozil v Republiki Sloveniji, s katerim je šolam vožnje podaljšala prepoved izvajanja dejavnosti.

Hkrati je do 17. junija 2020 podaljšala veljavnost vozniških dovoljenj in izkaznic o vozniških kvalifikacijah, ki zaradi prepovedi opravljanja navedenih dejavnosti potečejo v času odrejene prepovedi.

Fotogalerija